L'Ajuntament de Tarragona obre el procés per trobar gerent de promoció econòmica

Segons el consistori, qui ocupi la plaça haurà de coordinar i supervisar el funcionament de l'Àrea de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç

L'Ajuntament de Tarragona, en una imatge d'arxiu.
L'Ajuntament de Tarragona, en una imatge d'arxiu. | ACN
04 d'abril del 2024
Actualitzat el 05 d'abril a les 17:15h

Aquest dijous, 4 d'abril, l'Ajuntament de Tarragona ha publicat a la seva seu electrònica municipal les bases de la convocatòria per al procés selectiu lliure destinat a cobrir la plaça de gerent de promoció econòmica, amb caràcter d'alt càrrec. Aquesta posició tindrà la responsabilitat de coordinar i supervisar l'Àrea de TurismePromoció Econòmica i Comerç.

Específicament, el gerent exercirà la direcció superior del Patronat Municipal de Turisme, així com la direcció i coordinació del servei de Treball i Activació Econòmica i del Servei Municipal d'Ocupació. Aquesta funció pretén impulsar i coordinar aquestes àrees, establint-ne l'estratègia i vetllant pel seu correcte desenvolupament, en línia amb els objectius establerts per la corporació municipal.

Les retribucions per al lloc de gerent de promoció econòmica seran les següents: 58.066,32 euros anuals de retribucions bàsiques, així com 21.115,08 euros anuals de complement de lloc de treball. A més, es podrà percebre un complement variable d'un màxim de 5.278,80 euros anuals, depenent de l'avaluació de l'assoliment dels objectius establerts.

Les persones interessades a participar en aquest procés selectiu podran presentar la seva sol·licitud a partir d'avui, 4 d'abril, i fins a vint dies hàbils des de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Aquest tràmit es podrà realitzar de manera telemàtica a través del portal https://tramits.tarragona.cat o bé de forma presencial al Registre General de l'Ajuntament de Tarragona, ubicat a l'OMAC de la Rambla Nova, 59.

Totes les bases i la informació detallada sobre aquest procés selectiu es troben disponibles a la secció de Recursos Humans del web de l'Ajuntament de Tarragona.