Valle Mellado serà la cap de llista del PSC a Tarragona per les eleccions generals

Mellado substitueix Joan Ruiz, qui va encapçalar la candidatura als comicis del 2019

Valle Mellado és l'aposta dels socialistes a Tarragona.
Valle Mellado és l'aposta dels socialistes a Tarragona. | Twitter
12 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:10h
Els partits continuen definint els candidats que portaran a les eleccions generals dels 23 de juliol. Després que Junts escollís com a cap de llista per Tarragona Josep Maria Cruset en unes primàries internes, aquest cap de setmana ha estat el torn dels socialistes.

El PSC ha anunciat durant el Consell Federal del PSOE les cares que representaran el partit de la roda en els pròxims comicis. A la demarcació de Tarragona hi haurà canvis, i és que ValleMellado serà la candidata, substituintJoanRuiz, qui va encapçalar la candidatura del novembre del 2019.
 
Montse Mínguez i Marc Lamuà repetiran com a caps de llista del PSC a Lleida i Girona a les eleccions del 23-J, mentre que Valle Mellado encapçalarà la llista per la circumscripció de Tarragona. Així ho ha avançat aquest dissabte el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, que ha participat al ConsellFederal del PSOE que s'ha celebrat a Madrid.

La comissió electoral del partit es va reunir aquest diumenge per elevar la proposta de llistes al Consell Nacional per ratificar-les el mateix dia. Aquesta setmana ja va transcendir que Meritxell Batet tornarà a encapçalar la llista de Barcelona, amb els ministres Miquel Iceta i Raquel Sánchez en el segon i tercer lloc, respectivament.