Vídeo: El ple d'investidura del Front Nacional a la Masó acaba a crits amb l'exalcalde

L'alcalde sortint ha marxat de la sessió plenària titllant de «prepotent» i «dictador» el nou batlle del Front Nacional de Catalunya

El ple d'investidura a la Masó ha acabat entre crits.
El ple d'investidura a la Masó ha acabat entre crits. | TarragonaDigital
17 de juny del 2023
Actualitzat a les 15:37h
Els ajuntaments tenien aquest dissabte, 17 de juny, una de les cites més importants. Aquesta era la data oficial per dur a terme els plensd'investidura que han acabat definint els nous alcaldes i alcaldesses de la demarcació de Tarragona.

En la majoria dels plens ha regnat la tranquil·litat, excepte en alguns punts on l'entrada de Vox als consistoris ha generat petites concentracions de protesta. Tanmateix, al petit poble de la Masó, a l'Alt Camp, el to ha arribat a nivellselevats.

En aquest petit poble de l'Alt Camp, el FrontNacional de Catalunya va donar la sorpresa durant les eleccions del passat 28 de maig i va aconseguir la victòria després de sumar 91 vots.

Aquests vots permetien que hi hagués un canvihistòric al municipi, i és que Junts per Catalunya feia anys que hi governava. Des del 2015 ho feia amb José Solé Roig, i el passat 28 de maig només va obtenir 67 vots. Els veïns i veïnes de la Masó van primar un canvi de cara a l'alcaldia, deixant a banda que el Front Nacional de Catalunya és un partit de l'extremadretaindependentista.

Un ple d'investidura a la Masó que acaba a crits


Així doncs, aquest dissabte el jove noualcalde de la Masó, AlbertCamps, ha estat investit oficialment, però ho ha fet en un ple en què hi ha hagut moltatensió amb, precisament, l'alcaldesortint.