marató del priorat

La marató més internacional del Priorat se celebrarà el pròxim 6 d'octubre

Ja s'han inscrit corredors de més de 15 països d'arreu del món a la cita esportiva que aquest any celebra la seva sisena edició

La Marató del Priorat ja té data de celebració i es realitzarà el pròxim 6 d'octubre, tanmateix, corredors d'arreu del món ja s'han inscrit en aquest esdeveniment esportiu que aquest any celebra la seva sisena edició. Així doncs, esportistes deColòmbia, Estats Units, Mèxic, Polònia, Rússia, Alemanya, Bèlgica i el Canadà ja estan llestos per participar en la Marató del Priorat més internacional de totes. 

Una cursa una mica peculiar

La Marató del Priorat és una cursa diferent on la música acompanya a l'esport en tot moment, també s'organitzen visites eno-turístiques, dinars de germanor, actuacions al carrer i no hi pot faltar l'excel·lent vi del Priorat, tot això pels corredors i corredors que participin en la cursa i pels acompanyants. Tot plegat, envoltat de festa i bon ambient. 

Els cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat han cregut en tot moment en aquest projecte i han col·laborat any rere any en aquest esdeveniment únic. Una cursa d'àmplia —i cada cop més nombrosa— participació popular que s'ha fet 'gran' i ha crescut i desitja evolucionar per millorar encara més. 

Disfresses i esport, tot en un mateix esdeveniment

Música, activitats esportives complementàries i visites eno-turístiques completen el programa paral·lel a les dues grans curses —de 42 i 21 quilòmetres— que poden gaudir tots els assistents al punt de trobada —la cooperativa Falset-Marçà— o en cadascun dels espectaculars i sorprenents avituallaments. 

Tothom qui vulgui pot participar en  les curses disfressat. El certamen premia també els grups i les disfresses, especialment, les que inclouen motius relacionats amb el vi. Els obsequis dels primers classificats són ampolles màgnum dels cellers col·laboradors, és a dir, vi del Priorat d'alta qualitat. 

marató del priorat
Imatge d'un grup de participants de la Marató del Priorat disfressats | Blanca de la Sotilla

 

Tot plegat fa que la Marató del priorat no sigui només un gran esdeveniment esportiu, sinó que s'ha convertit en una festa pels corredors. Els participants ja marquen aquesta cita al calendari com una cursa on tornar any rere any, fet que ha provocat el creixement continu i sostingut del nombre de participants edició rere edició, destacant la participació, cada vegada més nombrosa, del públic femení, ja que representa un terç de tots els assistents. 


Comentaris