Carret d'Antoni Gaudí de Reus

Detenen una dona per un robatori amb violència a Reus

L'autora del delicte ha estat retinguda fins a l'arribada de la policia catalana

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dilluns, 25 de març, una dona com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. L'autora del crim va ser retinguda en un carrer de Reus fins a l'arribada de la policia catalana. 

Retinguda fins a la seva detenció a Reus

Els Mossos van rebre l'alerta d'un robatori amb violència a la ciutat de Reus quan tocaven un quart de dues del migdia d'aquest dilluns. En aquest sentit, l'incident havia succeït als voltants del carrer d'Antoni Gaudí de la capital del Baix Camp.

En aquest punt, una dona havia estat enxampada i retinguda per agents de la Policia Nacional, mentre arribaven els agents de la policia catalana. Quan van arribar els Mossos d'Esquadra, l'autora del crim va ser detinguda per un robatori amb violència i intimidació a la ciutat de Reus. Pel que fa a la víctima del robatori, va ser traslladada a l'hospital a causa del robatori amb violència. 

Detingut a la Pineda per intentar robar dos televisors d'un hotel

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 50 anys i veí de Vila-seca com a presumpte autor d'un robatori amb força en un hotel de la Pineda. Els fets van passar aquest diumenge passat, 24 de març, quan el vigilant de seguretat de l'hotel va enxampar 'in fraganti' un lladre que intentava robar dos televisors d'una habitació. En ser sorprès, el lladre va fugir corrents, saltant una tanca i accedint al terreny d'una empresa.

Gràcies a la descripció que el vigilant va poder aportar a la policia catalana, es va poder localitzar l'home, que s'havia amagat a la teulada d'un edifici i s'havia estirat al sostre per no ser vist. Finalment, va poder ser detingut i es va comprovar que l'home acumulava cinc antecedents penals. 


Comentaris