Un home refrega un penis de goma contra les noies a la plaça Mercadal de Reus

La Guàrdia Urbana li va requisar la joguina sexual durant les festes de Sant Pere
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus. | TarragonaDigital

 

Un home amb una actitud sospitosa va fer alertar un agent de Protecció Civil durant un acte d’aquesta passada Festa Major de Sant Pere de Reus. L’agent es va adonar que l’individu semblava que portés la cremallera dels pantalons abaixada, mentre s’acostava a les noies i dones que hi havia a la plaça del Mercadal i s’hi refregava.

 

Segons apunta el ‘Diari de Tarragona’, l’agent de Protecció Civil va donar l’avís a la Guàrdia Urbana de Reus, que es va desplaçar fins a la plaça reusenca per localitzar l’home que estava actuant amb aquesta actitud sospitosa entre el públic femení present en aquest acte de la festa major.

 

La Guàrdia Urbana i l’agent de Protecció Civil van poder localitzar i identificar l’home. Els agents de policia, llavors, van poder comprovar que l’home no estava refregant el seu penis contra les dones, sinó que ho feia amb una joguina sexual, un penis de goma. La Guàrdia Urbana, finalment, va requisar la joguina a l’individu, però no va ser detingut perquè cap dona el va voler denunciar. Els agents van aixecar una acta per incivisme.