NOVETAT

Totes les not铆cies del Tsunami Democr脿tic gratis al teu m貌bil

El vi i la literatura s'uneixen a Reus amb l'espectacle 'Tastavins i tastamots'

L'activitat es realitzar脿 a la Biblioteca Central Xavier Amor贸s en el marc del cicle 'Biblioteques amb DO'
'Tastavins i tastamots' continua el cicle estiuenc Biblioteques amb DO | Laia Solanellas

 

El m贸n dels vins i la literatura es fusionen a la Biblioteca Central Xavier Amor贸s de Reus per crear l'espectacle 'Tastavins i tastamots' a c脿rrec de Miquel Ses茅. Aquest espectacle s'endinsa en el cicle estiuenc Biblioteques amb DO que t茅 lloc cada dilluns a les vuit del vespre a la biblioteca municipal. Un muntatge que presenta les caracter铆stiques del m贸n del vi amb jocs de paraules. A m茅s tamb茅 es projectar脿 el curt 'Boh猫mia' de David Morancho.

 

El vi i les lletres s'uneixen al 'Tastavins i tastamots'

Aquest estiu la Biblioteca Xavier Amor贸s parla de vins amb un cicle que compta amb la col路laboraci贸 de la DO Catalunya. 'Tastavins i tastamots' 茅s un espai que entre tast i tast, i entre explicaci贸 i explicaci贸, els assistents jugaran amb enigmes de paraules relacionats amb els vins obra de Miquel Ses茅. En aquesta ocasi贸 a Biblioteques amb DO tamb茅  hi seran presents els jocs de paraules.

 

Els actes en relaci贸 a les 'Bibliotques amb DO' es fan a la Biblioteca Central Xavier Amor贸s Reus | Miguel Cabrerizo

 

Projecci贸  de 'Boh猫mia' de Davdid Morancho, una adaptaci贸  de 'Vin貌mic'

A m茅s es projectar脿  el curt 'Boh猫mia' de Davdid Morancho que 茅s una adaptaci贸 del 'Vin貌mic' de les DO Catalunya sota la direcci贸 d'Anna Petrus, els assistents podran conversar amb la seva directora. Concretament la projecci贸  ser脿  el dimecres 17 de juliol, a partir de les 18.30 hores i 茅s una activitat tamb茅  gratu茂ta. 'Vin貌mic' ha estat premiat al Festival de Nova York de curts amb el Premi Especial del Jurat.

 

El tast de vins anir脿 acompanyat de jocs de paraules amb Miquel Ses茅 | Facebook Asc贸 Turisme

 

L'especialista a crear jocs de paraules, Miquel Ses茅, ser脿  l'encarregat de gestionar aquesta activitat a la biblioteca central de Reus. Ses茅 s'ha dedicat professionalment gaireb茅 30 anys a originar de tota mena de passaments per a diversos mitjans de comunicaci贸, publicant m茅s de 9.000 mots encreuats per El Punt Avui.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris