El vi i la literatura s'uneixen a Reus amb l'espectacle 'Tastavins i tastamots'

L'activitat es realitzarà a la Biblioteca Central Xavier Amorós en el marc del cicle 'Biblioteques amb DO'
'Tastavins i tastamots' continua el cicle estiuenc Biblioteques amb DO | Laia Solanellas

 

El món dels vins i la literatura es fusionen a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus per crear l'espectacle 'Tastavins i tastamots' a càrrec de Miquel Sesé. Aquest espectacle s'endinsa en el cicle estiuenc Biblioteques amb DO que té lloc cada dilluns a les vuit del vespre a la biblioteca municipal. Un muntatge que presenta les característiques del món del vi amb jocs de paraules. A més també es projectarà el curt 'Bohèmia' de David Morancho.

 

El vi i les lletres s'uneixen al 'Tastavins i tastamots'

Aquest estiu la Biblioteca Xavier Amorós parla de vins amb un cicle que compta amb la col·laboració de la DO Catalunya. 'Tastavins i tastamots' és un espai que entre tast i tast, i entre explicació i explicació, els assistents jugaran amb enigmes de paraules relacionats amb els vins obra de Miquel Sesé. En aquesta ocasió a Biblioteques amb DO també  hi seran presents els jocs de paraules.

 

Els actes en relació a les 'Bibliotques amb DO' es fan a la Biblioteca Central Xavier Amorós Reus | Miguel Cabrerizo

 

Projecció  de 'Bohèmia' de Davdid Morancho, una adaptació  de 'Vinòmic'

A més es projectarà  el curt 'Bohèmia' de Davdid Morancho que és una adaptació del 'Vinòmic' de les DO Catalunya sota la direcció d'Anna Petrus, els assistents podran conversar amb la seva directora. Concretament la projecció  serà  el dimecres 17 de juliol, a partir de les 18.30 hores i és una activitat també  gratuïta. 'Vinòmic' ha estat premiat al Festival de Nova York de curts amb el Premi Especial del Jurat.

 

El tast de vins anirà acompanyat de jocs de paraules amb Miquel Sesé | Facebook Ascó Turisme

 

L'especialista a crear jocs de paraules, Miquel Sesé, serà  l'encarregat de gestionar aquesta activitat a la biblioteca central de Reus. Sesé s'ha dedicat professionalment gairebé 30 anys a originar de tota mena de passaments per a diversos mitjans de comunicació, publicant més de 9.000 mots encreuats per El Punt Avui.