Adif licitarà un contracte per al manteniment de vuit estacions de tren de la demarcació de Tarragona

El govern espanyol destina 14,7 milions d'euros al manteniment d'estacions de tren, diverses ubicades a Catalunya

Un tren entrant a l'estació de Vila-seca, en una imatge d'arxiu.
Un tren entrant a l'estació de Vila-seca, en una imatge d'arxiu. | Sílvia Jardí/ACN
12 de setembre del 2023
Actualitzat a les 16:20h
El governespanyol destina 14,7 milions d'euros al manteniment de diverses estacions de tren d'Aragó i Catalunya. Adif licitarà el contracte per un termini de dosanys, prorrogables a dos més, que inclou les estacions de Sants, Passeig de Gràcia i l'Estació de França, a Barcelona.

Les actuacions contemplen la conservació i el manteniment integral de les estacions, tant els edificis, com les instal·lacions com els equipaments que hi ha al seu interior. L'objectiu de tot plegat és conservar la qualitat del servei, maximitzar la funcionalitat dels recintes i assegurar l'operativa. El contracte també inclou diverses estacions de la demarcació de Girona, Tarragona i Lleida, respectivament.

En concret, a Girona s'inclouen les estacions de Girona, Figueres – Vilafant, Caldes de Malavella, Figueres, Flaçà, Llançà, Portbou, Ripoll, Sils i Torelló.

A Tarragona, es contemplen les estacions de Camp de Tarragona, Tarragona, Reus, Torredembarra, Cambrils, L'Hospitalet de l'Infant, Tortosa i L'Aldea-Amposta-Tortosa.

A Lleida s'inclou l'estació de Lleida – Pirineus.