Aliança entre PortAventura i el FC Barcelona: projectes conjunts a l'Espai Barça

L'acord també preveu l'estudi de projectes internacionals, com parcs temàtics arreu del món

L'acord preveu projectes conjunts al futur Espai Barça.
L'acord preveu projectes conjunts al futur Espai Barça. | Cedida
20 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 14:22h
El FC BarcelonaPortAventura World estudien "la viabilitat de dur a terme nous projectes" d'entreteniment físic a través d'experiències temàtiques al futur Espai Barça. Segons un comunicat del parc temàtic de la Costa Daurada, es tracta d'una col·laboració estratègica per a "crear noves experiències vivencials" i aconseguir noves audiències per a totes dues entitats.

Els nous projectes preveuen complementar "l'experiència museística, comercial i d'oci" de l'Espai Barça amb l'horitzó posat en el retorn de l'activitat a l'Spotify Camp Nou al novembre de 2024.

El president del Consell d'Administració de PortAventura World, Arturo Mas-Sardá, ha assegurat que aquesta col·laboració crearà "una zona única d'entreteniment" i ajudarà al 'resort' a diversificar el seu públic cap al segment del futbol i de l'esport.
 

Projectes internacionals

El Barça i PortAventura també han creat un grup de treball per a estudiar projectes a escala internacional, com l'obertura de zones d'entreteniment específiques i "parcs temàtics de major format" sota la marca del FC Barcelona.

El primer concepte vol combinar experiències interactives, educatives i d'entreteniment a través de diferents atraccions temàtiques, experiència de restauració i 'marxandatge', en espais majoritàriament interiors d'entre 500 i 2.000 metres quadrats.

El segon contempla el desenvolupament de parcs temàtics de grans dimensions —més de 7 hectàrees—, amb atraccions, restaurants, botigues, museus, espectacles i altres serveis associats.