Belén Esteban passa el pont de desembre a la Costa Daurada

La col·laboradora televisiva s'ha deixat veure aquest dies en companyia del seu marit, Miguel Marcos, i diversos amics i amigues

Belén Esteban ha visitat Cambrils durant el Pont de la Puríssima.
Belén Esteban ha visitat Cambrils durant el Pont de la Puríssima. | Instagram / @belenestebanmenendez
12 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:46h
El sector turístic de les comarques tarragonines i ebrenques va tancar el pont de la Puríssima complint amb les previsions d'ocupació d'entre el 70 i el 80%. L'afluència de turistes a les comarques tarragonines ha estat important i algunes 'celebrities' no han deixat passar l'oportunitat de deixar-se veure per casa nostra.
 

És el cas de la televisiva Belén Esteban, que ha passat uns dies del pont de desembre gaudint de la vila marinera de Cambrils. Així ho ha deixat palès la 'princesa del poble' a través de les seves xarxes socials, penjant una publicació al seu Instagram en què fa un resum de la seva estada al municipi de la Costa Daurada.

Belén Esteban, que ha viatjat acompanyada del seu marit, Miguel Marcos, ha explicat en la publicació que ha passat un "pont especial amb amics de veritats i gaudint de la vida". En aquest sentit, la col·laboradora televisiva ha gaudit dels llums de Nadal de Cambrils, del seu litoral, així com de la gastronomia de la vila marinera.