Bellvei estrena una mostra de vins i gastronomia local

'BellVi' reuneix diferents cellers, majoritàriament de la zona del Penedès

Bellvei fa una mostra de vins i gastronomia local.
Bellvei fa una mostra de vins i gastronomia local. | Pixabay
Redacció
27 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:44h
Bellvei estrena aquest dissabte 29 d'abril una mostra de vins, caves i gastronomia local que porta per nom 'BellVi'. Està organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, amb la intenció de ser "un aparador dels cellers de la zona, acompanyats de gastronomia de proximitat, de música i de tastos i maridatges".

La mostra començarà a les cinc de la tarda al carrer de la Reforma, i comptarà amb els cellers Avgvstvs Forum del Vendrell, MontPicolis de Vilobí del Penedès, Emendis de Castellet i la Gornal, Jan Vidal de les Casetes de la Gornal, Vins l'Apical de Llorenç del Penedès i Selva Vins, de Selva, Mallorca.

La gastronomia local anirà a càrrec de La Tapa, establiment que oferirà platets i tapes. També hi haurà estands d'artesania local i d'entitats del municipi, així com música en directe amb el Petit Comitè Duet i The Kojacks Trio.

Durant la tarda s'oferiran dos tastos de vins i caves al Centre Cívic La Patronal. El primer serà a les 18.00 hores i es podran tastar dos vins mallorquins acompanyats de galetes d'oli i sobrassada curada. A les 19.00 hores es farà un tast de dos vins de la DO Penedès i un clàssic Penedès, tots dos de Montpicolis. Aniran a càrrec de l'enòleg del celler Xavi Jové i s'acompanyaran de formatges Xerigots.