Els vendrellencs Guardafuegos estrenen el segon videoclip del seu nou disc

El nou treball dels vendrellencs, 'Un Billete con Ventana', es publicarà a principis de l'any 2024

Imatge del nou videoclip dels vendrellencs Guardafuegos.
Imatge del nou videoclip dels vendrellencs Guardafuegos. | Guardafuegos
22 de novembre del 2023
Actualitzat a les 17:09h
Els vendrellencs Guardafuegos han estrenat aquest dimecres 22 de novembre el videoclip del tema 'Mágia', segon avançament del seu nou disc 'Un Billete con Ventana', produït per La Produktiva Records i que es publicarà a principis de l'any 2024. Dues setmanes després de la publicació del tema a les diferents plataformes digitals, ara veu la llum el seu videoclip, obra del realitzador audiovisual Nando Caballero (La Produktiva Films).Al videoclip, els components de Guardafuegos posen per un grup de petits artistes que plasmen en un llenç el que els inspira la cançó. Una translació a les imatges de l'ambient màgic i evocador que transmet la peça.

El grup del Baix Penedès està format per Rosendo Hernández (veu i guitarra), Miguel Martínez (guitarres i cors), Marc Guitart (baix i cors), Ferran Robusté (piano i teclats) i Oriol Moya (bateria i percussions).
 

El nou disc de Guardafuegos, a principis del 2024

'Mágia' serà el tema que obrirà 'Un Billete con Ventana', el nou àlbum d'estudi de Guardafuegos, el quart ja de la seva carrera. És el segon avançament del disc que el grup publica, després de la cançó 'No Entendiste Nada'.

El treball, que va ser gravat als estudis La Casamurada amb Pepo López com a productor, s'editarà de la mà del segell discogràfic La Produktiva Records i compta amb la col·laboració de Red Shoes Comunicación.