Fotos: Ultraluxe al nou hotel entre vinyes al Priorat

L'establiment, de la cadena nord-americana Marriott, té 13 habitacions al nucli antic de Torroja

L'Ora Hotel Priorat compta amb 13 habitacions al nucli antic de Torroja.
L'Ora Hotel Priorat compta amb 13 habitacions al nucli antic de Torroja. | Ora Hotel Priorat
15 de març del 2023
Actualitzat a les 18:34h
L'Ora Hotel Priorat va obrir les seves portes fa unes setmanes al nucli antic de Torroja del Priorat. L'establiment de luxe està impulsat per Marriott International, la cadena nord-americana d'hotels. En aquest sentit, l'establiment està orientat al públic interessat en el món del vi.
 

L'hotel té 13 habitacions —set estàndars, cinc superiors i una suite—, que combinen el luxe i el màxim confort amb l'estil arquitectònic del Priorat. Les habitacions tenen noms i obres d’art que donen testimoni de la cultura agrària i el paisatge de la comarca com: Coster, Bancal, Bassa, Caseta o Tros.
 

L'estil i el concepte de l'hotel han estat fruit del treball de l’equip de Noho, una agència especialitzada en comunicació, que ha concebut altres hotels de la cadena nord-americana, com el Cotton House Hotel de Barcelona o el Santo Mauro de Madrid.

En aquest sentit, l'establiment, que forma part de la marca Design Hotels de la cadena Marriott, està ubicat en una abadia del segle XVIII, que esdevé "una porta d'entrada als bells paisatges, la bona cuina i les tradicions atemporals de la comarca del Priorat".
 

"Un hotel del vi"

L'Ora Hotel Priorat es presenta com "un hotel del vi, adreçat a un visitant interessat en els vins de les dues denominacions d’origen de la comarca: DOQ Priorat i DO Montsant". En aquest sentit, compta amb un celler propi amb una gran selecció de vins, un espai per fer degustacions, així com una col·lecció de llibres relacionats amb el vi i el Priorat.

Aquesta vinculació amb el vi s'exemplifica amb el fet que des de l’hotel s’organitza i faciliten visites als cellers, reserves a restaurants i tot allò que el client pot fer durant la seva estada. D'aquesta manera, l'hotel exerceix de prescriptor, conseller i ambaixador del Priorat davant dels clients.