Josep M. Rovira repeteix al capdavant de la Cambra de Comerç de Valls

El nou plenari està format per 19 membres, 6 dones i 13 homes

Imatge de la nova junta
Imatge de la nova junta | Cedida
21 de setembre del 2023
Josep M. Rovira repeteix mandat com a president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls. L'empresari vallenc estarà al capdavant de la corporació quatre anys més, fins a l'any 2027. El passat dimarts 19 de setembre, a la Sala de Plens de la corporació, va ser escollit per unanimitat pels 19 membres electes del Ple.

Per al nou mandat, Rovira vol consolidar la feina feta en els últims quatre anys i anar un pas més enllà en àmbits com la indústria 4.0, la internacionalització de les empreses i la retenció del jove talent, perquè puguin arrelar-se a l'economia de l'Alt Camp. D’aquesta manera, el president va dir “ara toca consolidar la feina que hem estat fent, amb la voluntat de crear riquesa al territori, treballant pel talent i els joves, estant al costat de la indústria i planificant el futur enfortint el comerç, el turisme i la indústria agroalimentària”. 

El nou plenari està format per 19 membres, 6 dones i 13 homes, i grans empreses de la demarcació: Jordi Andreu en representació d’Andreu Manteniment, Gabriel·la Domigo de Revlon, Vicenç Ferré del Celler Mas Vicenç, Paula Fisas de l’empresa Motlles i Matrius Fisas Navarro, Ludovic Forès en representació de Forbus i Autoescola Mario, Eva Jubany d’assessoria Jubany, Marta Mallorquí de les empreses Transports Titu i Docks Valls, Meritxell Palau de Cajamar, David Pastor de Gruas Valls Motor i Valls Auto, Àngel Ricote de Felix Hotel, Albert Roch de Kellogg’s, Josep Rodríguez de Canteras La Ponderosa, Josep M. Rovira de TGD Comunicació, Gonzalo Sabatés de TuvaTextil, Ramon Solé del centre d’ensenyament European College, Mercè Solé de Pintures Solé, Jaume Torrens d’IKEA i Toni Valls de CATOR. A més, el Comitè Executiu està encapçalat per Josep Maria Rovira, que ocupa el càrrec de president, Jordi Andreu Ribas, com a vicepresident; Artur Forés en serà el tresorer i Vicenç Ferré, Marta Mallorquí, Meritxell Palau i Ramon Solé, els vocals.