La Colla Vella desvela qui serà el nou president i cap de colla de l'entitat

El nou equip directiu i tècnic s'aprovarà en l'assemblea extraordinària que tindrà lloc el dissabte dia 25 de març al local del Portal Nou

Imatge d'una pinya de la Colla Vella
Imatge d'una pinya de la Colla Vella | ACN
15 de març del 2023
Actualitzat a la 13:20h
La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha resolt una de les principals incògnites que planaven, des de feia mesos, sobre l'entitat. Tal com avança la Revista Castells, Manel Urbano presidirà l'associació, mentre que Xavi Pons esdevindrà el nou cap de colla. La voluntat és aprovar la proposta, i l'equip directiu i tècnic, en l'assemblea extraordinària que tindrà lloc el dissabte dia 25 de març al local del Portal Nou.

Urbano no és la primera vegada que té una responsabilitat de nivell a la Vella. Va ser el cap de colla que va precedir a l'Albert Martínez, l'actual. Per la seva banda, Xavi Pons tornarà a repetir com a cap de colla. Ja ho va ser entre els anys 2003 i 2004 i és una de les persones més respectades a la colla. Ha estat membre de la Comissió dels Xiquets de Valls i ha participat en diferents juntes.

Situació inèdita

L'assemblea ordinària de la Colla Vella es va dur a terme, fa uns dies, sense cap candidatura per aprovar. Aquest fet és del tot inèdit en la trajectòria de l'entitat, ja que mai hi havia hagut un buit en l'ocupació dels càrrecs de més responsabilitat.

Veient la situació, i mitjançant una comunicació als socis i simpatitzants, els del Portal Nou van fer una crida a la participació en l’assemblea per tractar aquest afer i debatre altres temes com la proposta de reglament de règim intern. Finalment, la crida ha donat els seus fruits.