La valenta acció d'un nen de 8 anys del Vendrell que va permetre salvar la seva mare

En Dylan ha estat reconegut per la Policia Local del Vendrell després del seu gest

En Dylan ha rebut una felicitació per part de la Policia Local del Vendrell.
En Dylan ha rebut una felicitació per part de la Policia Local del Vendrell. | PL El Vendrell
14 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:44h
En Dylan és un nen de 8 anys veí del Vendrell. Va a l'escola, juga i estudia com tots els nens i nenes de la seva edat, però la PoliciaLocal del municipi del Baix Penedès l'ha distingit per un acte de valentia que va permetre salvar la seva mare.

Els fets es remunten al passat mes d'octubre, quan en Dylan era a casa amb la seva mare. Ella es va començar a trobarmalament i el petit, per iniciativapròpia, va decidir trucar al 112 i demanarajuda als serveis d'emergències.

Pot semblar un gest i una acció fàcil, però en el cas d'un infant no ho és tant. Va mantenir la calma i va saber gestionar una situació molt complicada per a un nen de 8 anys. Gràcies a aquesta acció, els serveis d'emergències van poder atendreràpidament la seva mare i resoldre la seva indisposició.

Aquesta acció de valentia per part d'en Dylan ha volgut ser premiada i aquest dijous, 14 de desembre, els agents de la Unitat de SuportPolicial del Vendrell que va intervenir en aquesta emergència han anat a l'escolaMartaMata, on estudia el nen, per felicitar-lo i fer-li entrega d'un diploma que reconeix el seu gest.

En Dylan és un nen normal, però el passat mes d'octubre va ser excepcional i ara, amb aquest reconeixement, podrà recordar-ho tota la vida.