L'assassí de l'espardenya reapareix en plena festa major de Bellvei

De l'11 al 16 d'agost, s'obre la veda al municipi

L'assassí de l'espardenya torna per la festa major de Bellvei.
L'assassí de l'espardenya torna per la festa major de Bellvei. | Ajuntament de Bellvei
TarragonaDigital
09 d'agost del 2023
Actualitzat a la 13:22h
L'assassí de l'espardenya reapareix a Bellvei amb l'arribada de la seva Festa Major. Els Tafaners de Bellvei impulsen de nou aquesta iniciativa que es va fer per primer cop a la festa major del 2019. Un joc que consisteix a eliminar la víctima que a cadascú li toqui fent servir una espardenya.

Les inscripcions es poden fer fins a aquest dimecres 9 d'agost i el dia 10 a les 20.00 hores, al local dels Tafaners de les escoles velles, es repartiran les targetes per descobrir la víctima de cada participant. A partir del dia 11, després del pregó, s'obrirà la veda i començarà la matança, que es mantindrà oberta fins al dia 16. 

Per a fer-ho caldrà tenir una espardenya catalana que es pot personalitzar. Amb aquesta "arma" es podrà eliminar la víctima tocant-la a qualsevol part del cos excepte al cap. La persona que quedi eliminada haurà d'entregar la seva targeta a l'assassí, que haurà de buscar la nova víctima. Les normes de la competició es poden consultar en aquest enllaç. El dijous 17 s'entregaran els premis.

La Festa Major 2023 de Bellvei començarà el divendres 11 amb el pregó que faran els Diables de Bellvei pels seus 30 anys, un acte que vindrà seguit del correfoc i dels versots satànics. Altres actes que no poden faltar són la cursa d'ornis del dia 13 i la cercavila del dimarts 15. El programa complet es pot veure en aquest enllaç