Males notícies per Danae Boronat i el 'Zona Franca': no remunten

L'audiència del 'late night' de TV3 segueix caient en picat i aquest dimarts ha estat superat pel seu competidor directe, 'El Circ', de 8tv

Danae Boronat va substituir Joel Díaz al capdavant del programa de TV3.
Danae Boronat va substituir Joel Díaz al capdavant del programa de TV3. | TV3
15 de març del 2023
Actualitzat a les 16:32h
El dilluns 27 de febrer, TV3 va estrenar la nova etapa del programa 'Zona Franca', després de la crisi provocada per la marxa de Joel Díaz, arran de l'acomiadament de Manel Vidal per un gag que barrejava el PSC amb una esvàstica. Alguns col·laboradors i guionistes també va abandonar l'espai, però la televisió pública catalana va mantenir la seva aposta.
 

Així, TV3 va contactar amb diversos professionals i després d'una llarga recerca va posar al capdavant del 'late night' la tarragonina Danae Boronat. La periodista, especialitzada en esports durant tota la seva trajectòria, va rebre una mala notícia aquest dimarts.
 

Caiguda en picat de l'audiència

En la seva estrena, fa poc més de dues setmanes, el programa va registrar una audiència del 6,1%, una xifra dque ha anat caient en picat fins a l'1,5% —11.000 espectadors— registrat en l'emissió d'aquest dimarts.

Aquesta xifra suposa que el 'late night' de TV3 va tenir menys audiència que el seu competidor en la mateixa franja horària, 'El Circ', de 8tv, que va assolir un 1,8%. Així mateix, també va ser superat per la reemissió del 'Més 324' (3,3%), que s'emet després.

Cal recordar que entre octubre i gener, el 'Zona Franca', amb Joel Díaz com a presentador, va fer unes audiències d'entre el 6,5% i el 9,3%.