PortAventura ho té tot a punt per a la temporada més llarga de la seva història

El parc temàtic obrirà portes el pròxim 17 de febrer per celebrar, per primera vegada, el Carnaval

08 de febrer del 2023

PortAventura World ho té tot a punt per a la temporada més llarga de la seva història, que arrencarà el pròxim 17 de febrer. Enguany, el parc temàtic de la Costa Daurada celebra per primera vegada el Carnaval, una de les grans novetats de la temporada. Així mateix, en uns mesos PortAventura també estrenarà l'atracció dedicada a la franquícia 'Uncharted'.

 

Una altra de les novetats de 2023 serà la venda d'entrades amb data de visita fixada pel client, així com d'entrades sense data determinada, amb la possibilitat de gaudir del parc temàtic qualsevol dia de la temporada. Així mateix, els clients del 'resort' també podran adquirir entrades ‘multiday’, amb accés en 2 i 3 dies consecutius.

 

El parc temàtic també presentarà altres grans novetats emmarcades en la seva ambiciosa estratègia en sostenibilitat i innovació. A més, la companyia aposta de manera clara per l'experiència del client i, per a això, ha creat una nova àrea dedicada als visitants que cada any arriben a gaudir de les seves atraccions, hotels i espectacles.

 

L'objectiu de PortAventura World enguany és superar el rècord de visitants registrat l'any 2019, just abans de la pandèmia, de 5,2 milions de persones. Així mateix, també s'apostarà per continuar recuperant les xifres de clients internacionals, que el 2022 es van repartir especialment entre el mercat francès (18% dels visitants totals) i el britànic (7%).

 

Una temporada de 276 dies

En la nova temporada, PortAventura obrirà les portes al públic durant 276 dies (un +9% respecte a 2022 i un +17% enfront de 2019), mentre que Ferrari Land obrirà el 31 de març i estendrà el seu calendari durant 264 dies, un +3% que l'any passat i un +21% respecte a 2021. A més, Caribe Aquatic Park ampliarà la seva obertura durant més de 100 dies, obrint portes el 27 de maig.

 

PortAventura World ha explicat en un comunicat que continuarà creixent de manera sostenible, demostrant la seva solidesa financera i la seva resiliència, amb el desenvolupament de noves estratègies de creixement com el pilar d'hotels en gestió. La companyia continuarà ampliant la seva oferta hotelera en el nou exercici, després d'incorporar en 2022 l'Hotel Piràmide Salou i l'Hotel Vila Centric de Vila-seca sota la seva gestió.

 

Tot això, s'emmarca en l'estratègia d'innovació i diversificació de PortAventura World, que continuarà realitzant moviments selectius en altres hotels de la zona en els pròxims anys.

 

El Carnaval a PortAventura: sabor brasiler i italià

Una de les principals novetats del parc temàtic és la celebració del Carnaval, que estarà inspirat en les populars tradicions brasilera i italiana. El 'resort' desplegarà un gran nombre d'espectacles, a més d'activitats com a batucades, desfilades de comparses o carrosses que el recorreran els caps de setmana de febrer i març, en una edició de 15 dies no consecutius plens d'emoció i noves experiències.

 

Així mateix, àrees com PortAventura Park decoraran diverses de les seves zones al més pur estil carnavalero i el seu ou gegant, reconegut en els Guinness World Records, es vestirà per a l'ocasió. Entre els nous espectacles, destacaran 'Aires de Carnaval', que se celebrarà al Teatre Imperial; 'Viva Carnaval', que tindrà lloc en la Cantina; 'La Reina del Carnaval', que es podrà veure en el Saloon de Far West, i 'Magic Carnestoltes'.

 

Finalment, el visitant podrà gaudir d'animacions a peu de carrer, com 'Remember', 'Bombastik' o 'Xanquers Venecians'. També participaran de la festa diverses comparses de Tarragona, així com actors i personatges de carrer i un grup d'animació brasilera.