Tarragona programa més d'una seixantena d'activitats per celebrar el Mes de la Salut

La programació comença aquest divendres 5 d'abril amb les primeres propostes

El Mes de la Salut començarà aquest 5 d'abril amb una sessió de zumba a la plaça Corsini.
El Mes de la Salut començarà aquest 5 d'abril amb una sessió de zumba a la plaça Corsini. | TarragonaDigital
03 d'abril del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:14h

Tarragona es bolca aquest abril amb el Mes de la Salut amb un programa que ofereix més de seixanta activitats gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. De l'1 al 30 d'abril, la ciutat s'omplirà de tallers, caminades, xerrades, contacontes, jocs i altres activitats esportives i culturals amb l'objectiu de promoure hàbits de vida saludable.

La Xarxa Tarragona Saludable, integrada per diferents entitats que treballen per millorar la salut de la ciutadania, és l'organitzadora d'aquesta programació que està coordinada per la conselleria de Salut Pública de l'Ajuntament de Tarragona. Les mes de seixanta propostes del Mes de la Salut es poden consultar a través del següent enllaç.

Inici oficial, aquest divendres 5 d'abril

El tret de sortida oficial de la programació serà aquest divendres 5 d'abril, a les 11 hores a la plaça Corsini, amb una sessió dirigida de zumba, oberta a tota la ciutadania. El mateix dia 5 d'abril, a l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET), també s'inaugurarà una exposició informativa que donarà a conèixer les entitats que formen part de la Xarxa Tarragona Saludable i els recursos de promoció de salut que ofereixen cadascuna d'elles.

En el transcurs de la presentació de la programació, celebrada aquest dimecres 3 d'abril, el conseller de Salut Pública, Berni Álvarez, ha explicat que el programa "gira al voltant del Dia Mundial de l'Activitat Física, que se celebra el 6 d'abril, i del Dia Mundial de la Salut, que té lloc el 7 d'abril".

Álvarez ha afegit que "la multitud d'activitats que s'ofereixen són una oportunitat per mantenir-se actiu, aprendre i connectar amb altres persones interessades en la salut i en la importància de portar una vida sana".

La cap del Servei de Promoció de la Salut al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre de l'Agència de Salut Pública, Mònica Serrano, ha destacat "la importància del treball conjunt entre totes les entitats que treballen per promoure un estil de vida saludable".

Serrano també ha explicat una de les activitats destacades de la programació, la desena edició de la caminada 'A bon pas fem salut' que se celebrarà el dijous 11 d'abril.