Tornen els Pastorets de Montblanc amb moltes novetats

Es representen des del segle XIX i des de 1939 amb la versió de Folch i Torres

Pastorets de Montblanc
Pastorets de Montblanc | Cedida
27 de novembre del 2023
Actualitzat a les 11:55h

Tornen les representacions dels Pastorets de Montblanc per Nadal. Des del mes de setembre, el grup de teatre està preparant les representacions d’aquest 2023. Després de celebrar l’assemblea general ordinària, el grup es va formar amb tècniques sobre com projectar la veu o com posicionar-se a l’escenari de la mà de la companyia de teatre Impro Acatomba.

Entre les novetats d’enguany cal destacar el nou decorat del Temple, obra de l’escenògraf Ismael Porta Balanyà; un repertori renovat amb nous protagonistes; i els nous vestits de la colla infantil.

Dies de representació

Els dies de representació al Centre Cultural Sant Jordi, carrer Major, 109 d'aquest any són el 25 de desembre a les 18:30 h i el 26 de desembre a les 18:00 h. Pel que fa a la colla infantil, seran els dies 1 de gener a les 18:00 h i 7 de gener a les 18:00 h.

Les entrades es poden adquirir en línia a la pàgina web www.pastoretsmontblanc.com o de forma presencial a la Impremta Requesens, al carrer Mare Vedruna, 14. També des de la mateixa web es pot fer arribar un cuplet. És a dir, uns versos amb rima al ritme de la popular cançó L’Hereu Riera per a què siguin cantats el dia de l’obra. Han de tractar sobre l’actualitat montblanquina, catalana o mundial.

Els Pastorets de Montblanc són una tradició molt arrelada a la capital de la Conca de Barberà. Es representen des del segle XIX i des de 1939 amb la versió de Folch i Torres, només interromputs els anys 2020 i 2021 a causa de la pandèmia.