Valls viurà una nova edició de la Fira del vehicle usat

L'esdeveniment se celebrarà els dies 19 i 20 de maig

Imatge d'una edició anterior de la fira
Imatge d'una edició anterior de la fira | Cedida
04 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:24h
Uns 200 vehicles participaran els dies 19 i 20 de maig l'11a Fira del vehicle a Valls. El passeig de l’Estació exposarà una àmplia oferta de vehicles a motor seminous, nous, d’ocasió, de km 0 i mobilitat reduïda. La fira i el mercat estaran oberts el divendres i el dissabte de 10.00 h del matí a les 21.00 h del vespre. Els concessionaris interessats a participar en la fira poden presentar la sol·licitud fins al divendres 12 de maig. El sector de l’automoció es mostra esperançat i preveu una bona afluència de contactes comercials.
 

Una fira amb sorteig 

Un any més la fira repeteix el sorteig. Entre tots els que comprin un vehicle durant els dos dies de la fira se sortejarà una nit d’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls. A més, els visitants de la fira també podran gaudir d’una promoció especial amb un descompte del 10% en el preu de l’habitació.

Aquesta promoció estarà disponible fins al dissabte 30 de setembre. El guanyador o guanyadora del sorteig s’anunciarà la setmana següent del cap de setmana de la fira a les xarxes socials de la Cambra.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza la Fira amb la participació de l’Ajuntament de Valls, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’elements de l’Automoció (ASTAVE) i Port de Tarragona.