Abandonen dos cadells de gos acabats de néixer en uns contenidors a Riudoms

L'alcalde, Sergi Pedret, ho ha denunciat a través de les xarxes socials
Els dos cadells de gos abandonats en un sac a Riudoms | Sergi Pedret

Riudoms ha viscut un trist episodi la nit de dissabte, 19 de setembre, amb l'abandonament de dos cadells de gos acabats de néixer. El mateix alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, ha denunciat, a través de les seves xarxes socials, que algun veí del poble havia abandonat dos cadells de gos a dins d'un sac i els havia deixat al costat d'uns contenidors.

L'avís el va donar un veí del poble, que va veure com el sac al costat dels contenidors es movia i, en mirar què hi havia dins, va trobar els dos gossets. Ràpidament va donar l'avís a la guàrdia municipal de Riudoms, que es va fer càrrec dels cadells en un primer moment. L'alcalde de Riudoms ha agraït a Domingo Veterinaris que hagin proporcionat els mitjans necessaris per poder cuidar els gossets fins que puguin trobar una família o bé se'n faci càrrec la protectora d'animals.

Tant des del perfil personal de Pedret com des del de l'Ajuntament de Riudoms van fer una crida a la ciutadania per si hi havia alguna família interessada en adoptar els cadells de gos. Afortunadament, hores més tard l'alcalde de Riudoms ha pogut donar la bona notícia que els gossets ja havien trobat una família que se'n fes càrrec.

"Urgent: Detingut per abusar sexualment d'una noia a un barri de TGN" "Atenció: Enxampat un Ferrari a l'AP-7 tarragonina cometent 3 delictes alhora"