Camió accidentat a l'N-420 a Pradell de la Teixeta.

Bolca un camió carregat de deixalles a l'N-420 a Pradell de la Teixeta

Els fets han passat poc abans de les dues del migdia

Migdia accidentat a les carreteres tarragonines. Un espectacular accident ha tingut lloc a l'N-420 i malgrat que les imatges han estat molt vistoses, per sort no s'ha hagut de lamentar cap víctima mortal. 

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 13.58 hores per un accident a la carretera N-420, molt concorreguda per camions. Precisament, es tractava d'un camió que havia bolcat. A més a més, el vehicle transportava deixalles, les quals han quedat totalment escampades a la carretera posant en greu perill la circulació. Ràpidament fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques i els Bombers de la Generalitat.

Un cop allí, han assistit el conductor del camió accidentat, el qual sembla que es trobava marejat pel que s'ha decidit traslladar-lo a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre per dur a terme les pertinents proves. S'ha donat pas alternatiu a la carretera per tal de poder retirar totes les deixalles que han quedat escampades a l'asfalt.


Comentaris