Imatge d'un dels vehicles amb danys a causa de l'accident a l'A-7 entre Cambrils i Vila-seca

Quatre ferits en un accident múltiple a l'A-7 entre Cambrils i Vila-seca amb quatre vehicles implicats

Un tràiler, una camioneta, un camió de runa i un turisme han topat a l'altura del quilòmetre 1.149

Quatre persones han resultat ferides en un accident múltiple a l'A-7 tarragonina. Quatre vehicles s'han vist implicats en un xoc múltiple a l'altura del punt quilomètric 1.149 la tarda d'aquest dilluns, 15 de març, al seu pas entre els termes municipals de Cambrils i  Vila-seca. Els fets han tingut lloc poc després d'un quart de sis de la tarda.

En l'accident s'hi han vist implicats un tràiler, un camió de runa, que s’ha enfilat damunt la mitjana, un camió lleuger i un turisme, que han xocat en aquest punt de la via en direcció nord. A causa de l'accident, quatre persones han resultat ferides.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme maniobres d'assistència sanitària, han desconnectat les bateries dels vehicles i han netejat la calçada. També hi han acudit els Mossos d'Esquadra,  que han reordenat el trànsit i també diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre els quatre ferits.  Finalment, dos dels ferits han sigut evacuats al CAP Vila-seca amb pronòstic menys greu, i dos més a l'Hospital Sant Joan de Reus ferits de caràcter greu.

A conseqüència de l'accident, la via es troba tallada en els dos sentits de la marxa i s'acumulen diversos quilòmetres de retencions, des del quilòmetre 1.147 fins al 1.152. 

Imatge d'un dels vehicles amb danys a causa de l'accident a l'A-7 entre Cambrils i Vila-seca
Els vehicles han quedat molt malmesos a causa del xoc | @bomberscat
Imatge del personal del SEM i els Bombers atenent un dels ferits en l'accident
El personal del SEM i els Bombers atenent un dels ferits en l'accident | @bomberscat