Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Amenaça de mort, intenta agredir i bufa a la cara d'un agent a Reus en saltar-se el confinament nocturn

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut dues persones més per ordre de crida i cerca i robatori amb força

Nit moguda a la ciutat de Reus on la Guàrdia Urbana i, en algun cas, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, ha realitzat tres detencions per diversos delictes. En dos dels casos, no s'estava complint el confinament nocturn.

Segons informa la Guàrdia Urbana de Reus, s'ha identificat un home per incomplir el toc de queda i, a més, no portava mascareta. L'individu, en ser alertat pels agents reusencs, ha amenaçat de mort els guàrdies, ha bufat a la cara d'un d'ells com per contagiar-lo i, tot seguit, els ha intentat agredir. Aquesta persona ha estat detinguda per atemptat contra els agents de l'autoritat i amenaces de mort.

En una altra actuació, un home estava incomplint el confinament nocturn. La sorpresa dels agents ha estat després de descobrir que a aquesta persona li constava una ordre de crida i cerca, motiu pel qual ha estat immediatament detingut.

Per acabar les actuacions policials a la ciutat de Reus, la Guàrdia Urbana va comptar amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra per un delicte de robatori amb força. Un individu ha accedit al Gaudí Centre, a la plaça del Mercadal, després de trencar un vidre. Després d'una recerca pel centre de la ciutat, s'ha localitzat al delinqüent amagat en un habitatge i se l'ha detingut.


Comentaris