Arriba a judici el terrible abús a una nena de 6 anys, gairebé cega, en una pizzeria de Flix

La Fiscalia i l'acusació particular demanen 12 anys de presó per a l'acusat

L'acusat de violar una menor en una pizzeria de Flix l'any 2019 assegut d'esquena i parlant amb el seu advocat.
L'acusat de violar una menor en una pizzeria de Flix l'any 2019 assegut d'esquena i parlant amb el seu advocat. | Mar Rovira/ACN
09 de març del 2023
Actualitzat a les 14:38h
Aquest dijous ha arrencat a l'Audiència de Tarragona el judici contra un home que està acusat de violar una menor en una pizzeria de Flix, a la comarca de la Ribera d'Ebre, l'any 2019. La Fiscalia i l'acusació particular demanen una pena de 12 anys de presó per un presumpte delicte d'abús sexual continuat amb penetració a menor de setze anys.

El judici, que ha començat aquest dijous, s'està celebrant a porta tancada fins ara, ja que s'està reproduint la declaració de la nena, que en el moment dels fets tenia 6 anys i una discapacitat visual del 82%.

Segons l'escrit acusatori del fiscal, l'investigat va portar la víctima enganyada al bany del restaurant i la va agredir sexualment. Així mateix, segons l'acusació, entre el 2018 i 2019, el processat també va abusar de la menor.
 

L'acusat era conegut de la família de la menor

L'escrit d'acusació del ministeri públic assenyala que els fets van passar el 7 d'abril de 2019, al voltant de dos quarts de quatre de la tarda, en una pizzeria de la plaça de l'Església de Flix. L'home, que era un conegut de la família de la menor, es va emportar la nena al lavabo de l'establiment amb l'engany que li compraria llaminadures.

Un cop tancats al bany, l'investigat va abaixar-se els pantalons i els de la nena i va agredir-la sexualment mentre es masturbava. En paral·lel a aquesta agressió, entre l'octubre de 2018 i l'abril de 2019, l'home també va asseure la víctima damunt d'ell per "satisfer els seus desitjos sexuals" i li va fer un petó a la boca.

La mare de la menor va denunciar els fets el 10 d'abril del mateix 2019.
 

Pena de presó de 12 anys

El fiscal li demana 12 anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual amb penetració a menor de 16 anys, la prohibició d'acostar-se a la víctima a una distància de 150 metres durant divuit anys, així com de comunicar-s'hi. També sol·licita la seva inhabilitació especial per exercir qualsevol feina relacionada amb menors i deu anys de llibertat vigilada.

Alhora, reclama que l'acusat indemnitzi a la família en 30.000 euros. Per la seva banda, l'advocada de l'acusació particular demana la mateixa pena de presó que el ministeri públic. En canvi, el lletrat del processat sol·licita la seva absolució.