Tragèdia a Reus: mor un home atropellat per un tren de mercaderies

Els fets han passat pels volts de les dotze del migdia
Diversos efectius dels serveis d'emergències s'han desplaçat al lloc dels fets. | Jordi Olària
 

Matí tràgic a Reus. Un home ha mort atropellat per un tren de mercaderies a l'estació de Reus pels volts de les dotze del migdia. Segons han explicat els serveis d'emergències a TarragonaDigital, a les 11.57 hores s'hauria rebut l'avís per l'atropellament d'una persona en aquesta infraestructura de la capital del Baix Camp.

Ràpidament s'han activat els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Reus, els Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques, tot i que poca cosa han pogut fer, i és que després de fer les pertinents comprovacions tot apunta que es tractaria d'un suïcidi.

El tràgic succés ha alertat la circulació ferroviària a la zona i s'han aturat tots els trens entre Reus i Tarragona, pel que s'ha activat el servei alternatiu de transport per carretera.

L'atropellament mortal ha tallat la circulació de trens entre Reus i Tarragona. | Cedida

Tercera mort tràgica en una setmana a Reus

Aquest suïcidi no ha estat l'únic que ha transcendit en els darrers dies a la ciutat de Reus. El passat dijous 5 de març es va localitzar una persona morta dins d'un cotxe al barri d'Horts de Miró i segons van avançar els serveis d'emergències també apuntaria a un suïcidi. L'endemà, l'Hospital Sant Joan de Reus va viure una escena dramàtica quan un home es va treure la vida a les portes de la zona d'urgències disparant-se un tret al cap

"🚨ÚLTIMA HORA: Llargues cues a l'N-340 per un incident amb un camió" "🚨🚚 L'aparcament de camions a l'Ebre que amagava 200.000 euros en droga"