Atropellen un nen petit mentre jugava a la plaça del Mercadal de Reus

Els fets han tingut lloc als volts d'un quart de dues del migdia
Un cotxe ha atropellat un nen a la plaça del Mercadal | Cedida

Un cotxe ha atropellat un menor d'edat a la plaça del Mercadal de Reus aquest migdia. El nen no hauria patit ferides de gravetat segons les primeres informacions. La situació ha provocat una picabaralla que un agent de la Guàrdia Urbana de paisà ha acabat aturant. Fins als llocs dels fets s'hi han traslladat, segons fonts presencials, dues ambulàncies del SEM i un cotxe de la policia reusenca.

Quan passaven uns minuts d'un quart de dues del migdia, un nen ha creuat cap al centre de la plaça del Mercadal jugant a pilota des de la zona pròxima a l'Ajuntament fins al lateral contrari, cap a la zona on hi ha una illa de contenidors. A continuació es disposava a fer el recorregut contrari, però quan ha sortit de la zona dels porxos, a l'ombra, un cotxe l'ha atropellat.

Segons les informacions conegudes a hores d'ara, el menor no hauria patit ferides de gravetat. El vehicle havia baixat pel carrer de Monterols, ha girat en direcció al carrer de les Carnisseries Velles i, a l'altura de l'illa de contenidors, ha impactat contra el nen. Segons testimonis presencials han explicat a aquest mitjà, un grup de persones, entre els quals hi hauria família del menor, han creuat la plaça corrent, primer per arribar al nen, i posteriorment s'han encarat contra el conductor del vehicle.

Ha començat una picabaralla que ha aturat la intervenció del personal de seguretat que hi ha a la porta de l'Ajuntament i un agent de la Guàrdia Urbana de Reus de paisà que hi havia a la plaça. El protocol d'actuació ha activat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i un cotxe de la policia local.

"L'amagatall d'un lladre en cometre un lamentable robatori a Tarragona" "L'avís d'una baralla a Cambrils es converteix en uns fets molt pitjors"