Aturen en un control a l'N-420 un cotxe de matinada i quan l'escorcollen acaben detenint el conductor

Els Mossos d'Esquadra van observar indicis que el vehicle podia ser sospitós i quan van escorcollar-lo van descobrir el delicte

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra. | Pau Masó
19 de setembre del 2023
Actualitzat a les 17:54h
Un controlrutinari a l'N-420, a l'altura de Pradell de la Teixeta, va acabar amb la detenció d'un home, de 27 anys. Els fets es remunten a aquest dilluns, 18 de setembre, quan la policia catalana estava duent a terme un control a la carretera. Pels volts de la una de la matinada, els mossos van aturar un vehicle conduït per un home.

Li van requerir la documentació i tots els passos habituals d'un control d'aquestes característiques, però els agents van observar diversos indicis que els van dur a sospitar sobre aquesta persona.

Va ser llavors quan van decidir escorcollar també el vehicle i es van endur una sorpresa. A l'home li van trobar 390euros en efectiu, repartits en bitlletsfraccionats, i quan van inspeccionar el cotxe van localitzar un embolcall de plàstic amagat a l'agafador de l'acompanyant, així com una altra bossa amb 11embolcalls més amagada a l'interior de la palanca de canvi de marxes. A l'interior d'aquesta bossa hi havia 7,5 grams de cocaïna.

Davant d'aquesta situació, els Mossos d'Esquadra van procedir a detenir l'home, de 27 anys, acusat d'un delicte de tràfic de drogues. A l'àrea de custòdia de detinguts li van trobar amagats125eurosmés, els quals també van intervenir.

El detingut va passar dilluns a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia.