Batuda en un conegut bar del Vendrell amb detinguts i diversos denunciats

Fins i tot el responsable del local ha acabat sancionat per la policia

Els mossos van fer diverses identificacions i detencions.
Els mossos van fer diverses identificacions i detencions. | TarragonaDigital
22 de desembre del 2023
Actualitzat a les 11:55h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria del Vendrell, en col·laboració amb efectius de la PoliciaLocal i la Guàrdia Civil, van dur a terme el dijous 21 de desembre un important dispositiu de seguretat ciutadana en un conegutbar del municipi.

El dispositiu, que va tenir lloc al local situat al Camí dels Molins, va iniciar-se cap a les 13.00 hores, culminant amb un resultat de 36 persones identificades i duesdetencions. Els individus arrestats, de 36 i 35anys, enfronten càrrecs per delicte contra la salutpública i altres per un requerimentjudicial.

Durant l'operatiu, els agents van registrar 16denúncies per consum de drogues, desglossades en 5 casos de cocaïna, 4 d'haixix i 7 de marihuana. El responsable del local també va ser sancionat pels agents per tolerar el consum de substàncies il·lícites al seu establiment.

Aquest tipus de dispositius, destinats a locals on es detecta el consum o la tinença de drogues, es duen a terme regularment d'acord amb la llei de seguretatciutadana. La participació coordinada de diverses forces policials assegura que es puguin abordar diverses situacionsdelinqüencials.

Els dos individusdetinguts seran posats a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell en les pròximes hores.