Porten una noia a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per una caiguda mentre passejava amb patinet

L'incident va cridar l'atenció dels vianants que aquest diumenge, a les 20 hores, passejaven pel parc del Francolí

Aquest diumenge, 24 de maig, Tarragona celebrava el darrer dia en la fase 1 del desconfinament. És a dir, el darrer dia amb franges horàries per a sortir a passejar. Un accident va cridar l'atenció dels vianants que a les 20 hores passejaven per la travessera de Roma, a Tarragona capital. 

Una noia va caure amb el patinet i va patir un accident que va portar, al lloc dels fets, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La noia va ser traslladada a l'Hospital Joan XXII en estat menys greu, segons ha informat a aquest mitjà el SEM.

L'accident, a darrera hora de la tarda, va cridar l'atenció dels nombrosos vianants que sortien a passejar, o caminar, complint amb les franges horàries establertes durant la fase 1 del desconfinament. Aquest dilluns, 25 de maig, tant la regió sanitària del Camp de Tarragona com la de Terres de l'Ebre, han entrat en la següent fase, la fase 2

Actuació a la carretera de Salou

Així mateix, i també al vespre d'aquest diumenge, 24 de maig, el Sistema d'Emergències Mèdiques va enviar una altra ambulància a atendre una persona, a la carretera de Salou, a l'alçada d'una gasolinera, per «malaltia en via pública».

"Atenció: Un home begut acaba enfonsant el cotxe al riu Francolí" "Última hora: Tragèdia a Calafell en trobar un home mort i la seva parella molt greu"