botellón

Calafell ha posat més de vint denúncies per fer 'botellon' des de la fi del confinament

També s'han posat sancions per fer sorolls i no recollir els excrements de gossos

La policia local de Calafell ha posat més de vint denúncies per consumir begudes a la via pública en els últims quatre mesos, des de la fi del confinament. Els 'botellons' són el principal motiu de les sancions que ha posat el cos policial des del mes de juny per actes contraris a les ordenances municipals. Suposen un terç del total de 70 denúncies que s'han interposat.

Altres conductes que han estat denunciades són no recollir els excrements de gossos al carrer o fer sorolls que molesten el veïnat. Les sancions mínimes en tots aquests casos són de 100 euros. El regidor de Seguretat Ciutadana, Artur Peña, ha remarcat que una part d'aquestes denúncies han estat possibles gràcies a la col·laboració ciutadana i als serveis de vigilància policial, alguns dels quals s'han fet de paisà.

«Demanen més mà dura»

Peña apunta que des del veïnat ja fa temps que es demana més «mà dura» contra aquestes actituds incíviques «i menys campanyes». Tot i això, el regidor ha defensat les campanyes de civisme com una manera de «carregar-nos de raó per aplicar les ordenances amb totes les conseqüències». Peña ha agraït la col·laboració ciutadana, ja que pels agents és molt «difícil controlar cada metre de carrer d'un municipi que té 200 quilòmetres de vies públiques».


Comentaris