Enxampen dos menors en un parc de Cambrils consumint drogues i alcohol en ple estat d'alarma

La Policia Local ha interposat 60 sancions en deu dies per incomplir el confinament

La Policia Local de Cambrils ja ha interposat 60 denúncies per incompliments de les restriccions per evitar la propagació del coronavirus. Tot i que ja fa deu dies des que es va decretar l'estat d'alarma al conjunt de l'Estat, aquest dilluns 23 de març va ser el dia que més sancions es van haver de posar, un total de 13, per no respectar el confinament obligatori.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En aquest temps, la Policia Local ha interposat tres denúncies per a establiments oberts que incomplien les restriccions i 57 més a persones que es desplaçaven sense cap de les justificacions previstes.

 

Enxampats dos menors bevent i consumint drogues en un parc

Al llarg d'aquest dilluns, els agents van denunciar una persona que anava pel carrer a qui també se li van comissar 25 grams de marihuana; dos joves menors d'edat que bevien i consumien substàncies estupefaents en un parc, dues joves que passejaven els gossos juntes i en un barri allunyat de la seva residència, una persona amb actitud violenta a la porta d'una farmàcia; i una altra per faltes de respecte i consideració als agents de l'autoritat.

 

 

Entre la resta de casos denunciats dels últims quatre dies, també hi ha una persona amb antecedents penals i policials per robatoris contra la propietat, i un veí que feia excés de desplaçaments des de casa seva fins a un supermercat amb compres molt petites.

 

Troben dos veïns de Vila-seca que anaven en cotxe i amagaven 85 grams de marihuana

D'altra banda la Policia de Cambrils també va denunciar dos veïns de Vila-seca que circulaven dins del terme municipal en un turisme sense justificació. A més, un d'ell tenia ordre de cerca i citació per a comparèixer davant autoritat judicial, i dins del vehicle es van trobar 85 grams de marihuana amagats sota el seient.

  

Ajuntament de Cambrilspropagació sistema sanitaricertificat autoresponsable Protecció Civil

Més notícies de la categoria Successos