Els Mossos ho confirmen: el cos trobat al juny a l'Ebre pertany a la Lugeen, desapareguda al gener

La prova d'ADN ha revelat la identitat de la jove, que s'hauria suïcidat
Imatge facilitada pels Mossos de Lugeen. | TarragonaDigital

Els Mossos ho han confirmat: el cadàver trobat el passat 11 de juny al riu Ebre, a Amposta, pertany a la Lugeen, la noia de 14 anys desapareguda a Tortosa el passat 21 de gener. Segons ha avançat ‘EbreDigital.cat’, la prova d’ADN realitzada en el marc de la investigació policial n’ha refermat la identitat. Després de comunicar-ho als familiars, la policia catalana ha tancat el cas, ja que les diferents proves indiquen que la jove s’hauria suïcidat.

El cos es va localitzar el passat 11 de juny, quan una parella que estava navegant pel riu va veure que un cos sense vida surava a l'aigua. De seguida van donar l'avís als Mossos d'Esquadra, que es van desplaçar fins al lloc dels fets i, amb l'ajuda dels Bombers de la Generalitat, van rescatar el cos amb una embarcació. 

Desapareguda des del 21 de gener

Des del principi de la troballa del cadàver, la investigació dels Mossos es va centrar en determinar si el cos era el de Lugeen, una noia de 14 anys que havia desaparegut feia gairebé sis mesos a Tortosa. La Lugeen havia sigut vista per darrera vegada el 21 de gener, i des de llavors no se n'havia sabut res més. Malauradament, les proves d'ADN han confirmat que el cadàver del riu Ebre correspon al de la menor desapareguda.

Troben dos cadàvers a Barcelona i Girona aquest divendres

Precisament aquest divendres, 3 de juliol, s'han localitzat dos cadàvers surant en aigües catalanes. El primer ha sigut trobat al riu Ter a l'altura del terme municipal de Roda de Ter, a Osona. Les primeres hipòtesis apunten que es podria tractar de l'home que va desaparèixer durant un episodi de fortes pluges, el passat 22 d'abril, mentre es dirigia a treballar a un escorxador a Berga. El cos estava en un avançat estat de descomposició.

El segon cos sense vida s'ha trobat a una cala del Baix Empordà, a Palafrugell. L'ha localitzat un veí del municipi, i es tracta d'un home d'uns 70 anys que encara no ha pogut ser identificat. Segons les primeres informacions, podria haver mort a causa d'un ofegament.

"Alerta: Desmantellen el super de la droga durant el confinament a Campclar" "Aquest matí: Gran dispositiu policial en un dels punts més calents de TGN"