El SEM, Bombers i Policia Local de Cambrils treballant en l'accident d'un cotxe que ha caigut d'un pont

Un cotxe cau des d'un pont a un barranc de Cambrils

Tots els ocupants del vehicle ja estaven fora quan han arribat els serveis d'emergències

Greu incident al municipi de Cambrils. Un vehicle ha acabat al barranc de la Mare de Déu del Camí després de trencar la protecció metàl·lica del pont. Les primeres informacions indiquen que no hi ha cap persona ferida  a causa de l'incident i tots els ocupants del vehicle estaven fora del vehicle en arribar els serveis d'emergència i no hi ha cap atrapat.

La conductora anava beguda

Quan faltaven cinc minuts per a tres quarts de quatre de la tarda d'aquest dissabte, un vehicle  ha caigut al barranc  de la Mare de Déu del Camí, mentre circulava per l'avinguda del Baix Camp. El conductor  anava per aquest carrer d'un únic sentit quan, per motius que es desconeixen, ha acabat al barranc de Cambrils  en trencar la protecció del pont. 

Fins al lloc de l'incident hi han anat els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Cambrils.

La Policia Local ha realitzat la prova d'alcoholèmia a la conductora del vehicle i aquesta ha donat un resultat positiu, duplicant la taxa d'alcohol permesa. En aquest sentit, se li obriran diligències penals per un delicte  contra la seguretat del trànsit.