GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un cotxe cau des d'un pont a un barranc de Cambrils

Tots els ocupants del vehicle ja estaven fora quan han arribat els serveis d'emergències
No hi ha hagut ferits | bombers

Greu incident al municipi de Cambrils. Un vehicle ha acabat al barranc de la Mare de Déu del Camí després de trencar la protecció metàl·lica del pont. Les primeres informacions indiquen que no hi ha cap persona ferida a causa de l'incident i tots els ocupants del vehicle estaven fora del vehicle en arribar els serveis d'emergència i no hi ha cap atrapat.

 

La conductora anava beguda

Quan faltaven cinc minuts per a tres quarts de quatre de la tarda d'aquest dissabte, un vehicle ha caigut al barranc de la Mare de Déu del Camí, mentre circulava per l'avinguda del Baix Camp. El conductor anava per aquest carrer d'un únic sentit quan, per motius que es desconeixen, ha acabat al barranc de Cambrils en trencar la protecció del pont. 

 

Fins al lloc de l'incident hi han anat els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Cambrils.

 

La Policia Local ha realitzat la prova d'alcoholèmia a la conductora del vehicle i aquesta ha donat un resultat positiu, duplicant la taxa d'alcohol permesa. En aquest sentit, se li obriran diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit.