Un home a punt d'ofegar-se a Coma-ruga, desallotjat en helicòpter en estat crític

Els fets van passar pels volts de les vuit del vespre

Nou ensurt a les platges tarragonines aquest estiu. El Sistema d'Emergències Mèdiques va rebre un avís quan faltaven pocs minuts per dos quarts de vuit de la tarda per un home que s'estava ofegant a la platja de Coma-ruga. Ràpidament es va activar un dispositiu per intentar salvar la persona, el qual va consistir en tres ambulàncies i també es va mobilitzar l'helicòpter medicalitzat.

La Policia Local del Vendrell, tal com va explicar a través de les xarxes socials, també va assistir al salvament el qual va finalitzar amb l'home sent traslladat a l'hospital en helicòpter per intentar salvar la seva vida. De moment, l'estat de la persona és crític després d'estar a punt d'ofegar-se a la platja de Coma-ruga.

Una víctima mortal durant aquesta temporada d'estiu

Aquest de Coma-ruga no és el primer ensurt que s'ha viscut ja durant aquesta temporada d'estiu a les platges tarragonines. A més, el passat 3 de juliol ja es va haver de lamentar la primera víctima mortal. Va ser a la platja de les Delícies de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià. Els fets van passar a les 18.45 hores i es va emetre l'avís perquè un home estava surant al mar.

Ràpidament es va portar la persona a terra ferma i se li van practicar les maniobres de reanimació. Tot i que es va desplegar el Sistema d'Emergències Mèdiques, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, no es va poder fer res per salvar la vida a l'home de 78 anys, el qual es va convertir en la primera víctima de l'estiu a les platges tarragonines.

"Detenen dues persones que havien robat a un hostal de Calafell" "Ara mateix: Incendi al polígon Riu Clar de Tarragona"