Denunciats dos homes per fer destrosses amb un tot terreny al Parc Natural dels Ports

Se'ls acusa de danys per valor de 10.000 euros i hauran de comparèixer als jutjat quan siguin citats
El jutjat de guàrdia citarà a declarar els dos acusats dels danys al Parc Natural | Mossos d'esquadra
 

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de les Terres de l’Ebre van denunciar penalment el passat divendres dos homes, de dinou i vint-i-un anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Camarles i Tortosa. Els motius han estat els diversos danys causats en una pista forestal del Parc Natural dels Ports, amb un vehicle tot terreny adaptat per a la conducció extrema. 

Els acusats van accedir al parc la matinada dels passats dies 25 i 26 de juliol, amb un tot terreny. Aprofitant les característiques del vehicle adaptat per a la pràctica de la conducció extrema, van arrencar la porta metàl·lica de grans dimensions d'una finca privada i la van arrossegar a través d’uns tres quilòmetres de pista forestal fins que es va trencar completament. Durant el recorregut del vehicle, també van arrencar dos panells de senyalització d’aquest parc natural, uns danys que en conjunt superarien els deu mil euros

Els denunciats hauran de comparèixer davant el jutge

Els mossos van iniciar la investigació arran dels danys provocats a la finca privada i al mobiliari d’aquest espai natural. Després de ser enxampats, els denunciats hauran de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa quan siguin requerits.

"Ara mateix: Tallada l'A-7 a TGN per l'incendi d'un cotxe" "Alerta: Enxampat in fraganti mentre robava una motxilla en una platja de Cambrils"