Denuncien i intercepten les armes de tres homes a Amposta per caça furtiva nocturna

Utilitzaven dispositius de llum artificial que enlluernen l'animal i faciliten l'encert de caçador
Els caçadors furtius caçaven de nit de forma il·legal amb armes de foc | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat tres veïns d'Amposta per caçar de forma il·legal durant la nit, amb armes de foc i dispositius d'emissió de llum artificial. Els fets van tenir lloc la nit del passat 28 de febrer, quan els agents dels Mossos estaven duent a terme tasques de vigilància i control d'activitats de caça dins del terme municipal d'Amposta.

 

Davant les sospites que es pogués estar cometent alguna infracció, els policies es van apropar fins al punt on havien observat els llums i van poder  interceptar i identificar tres homes que es trobaven en el lloc caçant. Els agents van identificar els caçadors o se'ls van intervenir les armes de foc que duien, a més dels dispositius adaptables d'emissió de llum que estaven utilitzant per caçar. Amb aquests aparells obtenen, en la foscor, una visió clara de la peça de caça i enlluernen l'animal que té més complicat escapar.

 

Als tres homes se'ls ha denunciat per infracció de la normativa 1/1970 de Caça, i aquestes denúncies seran trameses al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Més notícies de la categoria Successos