Imatge de la Guàrdia Urbana de Reus

No n'aprenen: Tornen a desallotjar un local de Reus on se celebrava una festa amb més de 30 persones

La Guàrdia Urbana ha aixecat fins a 33 actes per l'incompliment de diverses mesures sanitàries | L'establiment ja havia estat denunciat setmanes enrere

Altra vegada. La Guàrdia Urbana de Reus ha hagut d’intervenir i tancar, de nou, l’URBAN, un establiment situat al raval de Santa Anna de la ciutat. En aquest cas, efectius policials han rebut l’avís d’una festa il·legal i han aixecat fins a 33 actes per l’incompliment del confinament nocturn, no dur mascareta i fer una trobada de més de sis persones. A més, s’ha denunciat el propietari per no respectar el tancament de locals d’oci nocturn.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Reincidents 

Precisament, aquest mateix local ja va ser denunciat ara fa dues setmanes quan, al seu interior, s’hi van descobrir una trentena de persones reunides de manera il·lícita i fent cas omís de diverses restriccions decretades arran de la pandèmia de la Covid-19. Segons va detallar la Guàrdia Urbana, a l’interior es permetia el consum de tabac en pipes d’aigua, entre d’altres infraccions.