Descobriment sorprenent al polígon industrial de Valls: Criptomonedes i marihuana a dojo

La Policia Local i tècnics de l'Ajuntament han descobert una granja de criptomonedes i una plantació de marihuana a un nau del polígon.

Imatge del polígon industrial de Valls
Imatge del polígon industrial de Valls | Cedida
29 de setembre del 2023
Actualitzat a les 9:46h
Dia mogut al Polígon Industrial de Valls. Ahir dijous dia 28 de setembre, la Policia Local i tècnics de l'Ajuntament van descobrir una granja de criptomonedes i una plantació de marihuana a un nau del polígon.

Segons el Diari de Tarragona, els agents van descobrir a l'interior de la nau un gran nombre d'ordinadors i components informàtics muntats com a granges de criptomonedes. En aquest sentit, es van intervenir 31 targetes gràfiques que es van entregar a Mossos d’Esquadra per investigar-ne la procedència.

Al mateix lloc dels fets, també es van localitzar 3 caravanes que contenien una plantació indoor de marihuana. A més, la nau estava connectada il·legalment a la xarxa elèctrica.

Després de fer les comprovacions, els agents van intervenir tot el material i es va precintar la nau. Concretament, es van confiscar 31 targetes gràfiques i uns 20 quilos de marihuana. La investigació segueix oberta per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluids elèctrics.