Sant Pere i Sant Pau: gran desplegament policial per un suposat home armat

Els fets es van produir durant la nit d'ahir dimecres, 29 de juliol, al bloc Sant Tomàs | L'individu, un cop localitzat, no duia cap pistola | Els Mossos el van identificar
Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, al lloc dels fets   | Facebook / Yo me crie en Sant Pere i Sant Pau

Gran desplegament policial al barri de Sant Pere i Sant Pau, a la ciutat de Tarragona. Al voltant de quarts de dotze d’ahir dimecres, 29 de juliol, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana acudien al Bar del 2, al bloc Sant Tomàs, alertats per un testimoni que afirmava que, a la zona, hi havia un individu armat amb una pistola.

Al lloc dels fets, els agents van constatar que a l’establiment hi havia hagut una discussió entre quatre persones, que ja s’havia dissolt. Els Mossos, posteriorment, van contactar amb el testimoni que havia donat l’alerta, qui els va explicar que ell no havia vist «directament» l’arma de foc, sinó que li havien dit. L’individu, detalla la policia, es contradeia ara amb el seu relat.

Després de diverses indagacions per la zona, els Mossos d’Esquadra van poder localitzar el presumpte ‘pistoler’, a qui van donar l'alto. Fet l’escorcoll, els agents no li van trobar cap arma i, finalment, només el van identificar.

"Molt greu: Les cartes amenaçadores anònimes que ha rebut una drag queen de Prades" "Surrealista: S'adorm conduïnt borratxo al mig del carrer a Reus"