Sant Pere i Sant Pau: gran desplegament policial per un suposat home armat

Els fets es van produir durant la nit d'ahir dimecres, 29 de juliol, al bloc Sant Tomàs | L'individu, un cop localitzat, no duia cap pistola | Els Mossos el van identificar
Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, al lloc dels fets   | Facebook / Yo me crie en Sant Pere i Sant Pau

Gran desplegament policial al barri de Sant Pere i Sant Pau, a la ciutat de Tarragona. Al voltant de quarts de dotze d’ahir dimecres, 29 de juliol, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana acudien pels voltants d'un bar de la zona del bloc Sant Tomàs, alertats per un testimoni que afirmava que hi havia un individu armat amb una pistola.

Al lloc dels fets, els agents van constatar que a la plaça de la Sardana hi havia hagut una discussió entre quatre persones que ja s’havia dissolt. Els Mossos, posteriorment, van contactar amb el testimoni que havia donat l’alerta, qui els va explicar que ell no havia vist «directament» l’arma de foc, sinó que li havien dit. L’individu, detalla la policia, es contradeia ara amb el seu relat.

L'home, identificat

Després de diverses indagacions a la zona, els Mossos d’Esquadra van poder localitzar el presumpte ‘pistoler’, a qui van donar l'alto. Fet l’escorcoll, els agents no li van trobar cap arma i, finalment, només el van identificar.

"Molt greu: Les cartes amenaçadores anònimes que ha rebut una drag queen de Prades" "Surrealista: S'adorm conduïnt borratxo al mig del carrer a Reus"