Imatge de les destrosses fetes a les colònies de gats de Sant Pere i Sant Pau

Fan destrosses en dues colònies de gats controlades de Sant Pere i Sant Pau

Els vàndals han fet malbé les casetes, menjadores i abeuradors i han llençat el pinso

Nou cas de vandalisme i maltractament animal a Tarragona, concretament al barri de Sant Pere i Sant Pau. Una veïna ha denunciat a través de les xarxes socials que aquest dissabte les dues colònies de gats controlades del carrer de Miquel Servet van aparèixer completament destrossades.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Alguns vàndals han trencat les casetes, han fet malbé els recipients de menjar i aigua o els han robat, i el pinso dels animals l'han llençat. Així doncs, els gatets s'han quedat sense refugi  ni menjar, que diverses voluntàries paguen de la seva butxaca de manera altruista. 

Imatge de les destrosses fetes a les colònies de gats de Sant Pere i Sant Pau
Han destrossat les casetes, menjadores i abeuradors | Facebook

Aquestes dues colònies poden continuar gràcies a l'esforç desinteressat d'un col·lectiu de voluntàries que aconsegueixen fons a través de campanyes o paradetes, on els ciutadans poden col·laborar. Amb els diners recollits, s'esterilitzen els gats i s'alimenten, perquè puguin viure tranquil·lament al barri.

La publicació a les xarxes socials denunciant els fets ha generat molta indignació entre els veïns de Sant Pere i Sant Pau, que no han dubtat en titllar l'acció d'una «salvatjada», assegurant que els autors de les destrosses són uns «fills de p...», uns «desgraciats» i que «fan fàstic».