Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils

Detenen una dona per maltractament en l'àmbit de la llar a Cambrils

Els fets van succeir a l'avinguda Diputació del municipi

Pocs dies han passat a Cambrils  d'un cas de maltractament en l'àmbit de la llar que la Policia Local del municipi ha hagut d'actuar en un altre. Segons informa la policia cambrilenca, els fets es remunten al migdia del passat dilluns, 31 de maig, quan es va detenir una dona  a l'avinguda Diputació del municipi.

A dos quarts de dues, els agents de la Policia Local de Cambrils van anar fins a l'avinguda que connecta el port cambrilenc fins al municipi de Salou. L'avís va ser donat per una agressió d'una dona a un home. Segons explica la policia, una dona, de 30 anys, va agredir  la seva parella, un home de 31 anys, que tenia lesions  a la cara.

Per aquest motiu, es va procedir a la detenció  de la dona per delictes de maltractament en l'àmbit de la llar i es van instruir diligències. Posteriorment, va passar a disposició judicial.

Dies abans d'aquest incident a la localitat costanera, el dissabte 29 de maig, la Policia Local de Cambrils van rebre l'avís d'una possible agressió a la zona de Nou Cambrils. En arribar, els agents van comprovar que hi havia una dona jove, d'uns 20 anys, amb lesions sagnants a la cara. 

D'aquesta manera es va iniciar una recerca de la seva parella i, a les 9.10 hores del matí, la van localitzar. L'home, de 28 anys, va quedar detingut  per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. Se li van instruir diligències i va passar a disposició judicial.