Guàrdia Urbana de Reus.

Detingut per agredir dos agents de la Guàrdia Urbana de Reus

Els fets es van produir dissabte, 23 de maig, al carrer de l'Alcalde Joan Bertran

Nou episodi violent a la ciutat de Reus. Dos agents de la Guàrdia Urbana van ser agredits el passat dissabte, 23 de maig, en un servei al carrer de l’Alcalde Joan Bertran, al barri de l’Antic Velòdrom. Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’, els dos policies van acudir al lloc dels fets alertats pels veïns de la zona, que van reportar sorolls i molèsties en un pis.

Un cop allà, els agents van intentar mitjançar i dialogar amb el veí implicat, que es mostrava violent i agitat, possiblement pel consum d’alcohol i substàncies estupefaents. L’home, a més, va insultar i es va encarar amb la policia, per la qual cosa va ser detingut. Durant el trasllat, l'arrestat va provocar danys al vehicle policial i, segons apunta el ‘Diari’, els guàrdies urbans van haver de subministrar-li un tranquil·litzant per rebaixar la seva ansietat.

Arran del forcejament constant, els dos agents van rebre diversos cops, cosa que els va obligar a visitar els serveis mèdics. Les lesions van ser notables i prou importants per haver d’abandonar, de baixa, el servei.