GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Fugida sense èxit d'un conductor a Vila-seca sense permís de conduir i fent-ho de forma perillosa

Els Mossos d'Esquadra estaven realitzant un control policial i ha intentat saltar-se'l
Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor | ACN

 

L'estat d'alarma porta molta feina a les forces de seguretat arreu del territori català per controlar els moviments de persones a segones residències i gent que s'està intentant saltar les indicacions del govern espanyol. Aquesta passada nit, al terme municipal de Vila-seca, els Mossos d'Esquadra han hagut de detenir un individu que ha intentat fugir d'un control.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Intent de fugida sense carnet de conduir

La nit d'aquest dijous, ha estat mogudeta pels agents dels Mossos d'Esquadra que realitzaven un control a Vila-seca. Un conductor, en veure el control policial, ha intentat fugir sense èxit, ja que ha estat enxampat molt de pressa.

 

Al conductor, que s'estava saltant el confinament, se li ha aixecat una acta per no respectar-lo. Aquest, però, no ha estat el motiu de la detenció final, ja que estava conduint temeràriament i, a més, mai havia obtingut el permís de conduir.