Detingut un home a Cunit després d'acumular quinze denúncies per saltar-se el confinament

Estava estirat en un banc prenent el sol

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres 15 d'abril a Cunit un veí del municipi de 30 anys, de nacionalitat marroquina, per un delicte de desobediència greu. Els agents van rebre un avís a les onze del matí informant que hi havia un home en un parc urbà del municipi, situat al carrer del Francolí, que podria estar infringint les restriccions de mobilitat incloses al decret d'alarma

Quan van arribar al parc, l'home estava estirat en un banc i prenent el sol sense sabates. Després d'identificar-lo, els agents van comprovar que l'home acumulava quinze denúncies per trencar el confinament obligatori. A més a més, el veí va desafiar i faltar el respecte als agents, cosa que ja havia fet en altres ocasions. 

Protagonista d'un altre incident a Segur de Calafell

Després de fer diverses gestions, els Mossos van comprovar que, poques hores abans, l'home ja havia protagonitzat un incident a l'estació de tren de Segur de Calafell, amb agents de la seguretat privada. Finalment, la policia catalana el va detenir i les pròximes hores passarà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell. Just aquest dimecres, l'Ajuntament de Cunit havia informat que durant la Setmana Santa es van posar 112 denúncies per incomplir el confinament.

"😱INCREÏBLE: L'enganxen saltant-se el confinament cometent un greu delicte a Reus" "🚨El càstig pels homes que van destrossar un cotxe dels Mossos a Móra d'Ebre"