GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un veí d'Altafulla, detingut en fugir d'un control policial a Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra l'ha detingut
Detingut un veí d'Altafulla | Aj. Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra ha detingut aquest matí de divendres, 1 de maig, un veí d'Altafulla per fugir d'un control a la T-214. Durant aquest pont s'han intensificat els controls policials per evitar els viatges a segones residències, tal com es va fer durant la Setmana Santa.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Segons explica la Policia Local torrenca a través de les seves xarxes socials, l'individu circulava incomplint diverses normes de circulació. En aquest sentit, el veí d'Altafulla ha estat denunciat per desobediència greu, un delicte contra la seguretat del trànsit, conduir sota els efectes de l'alcohol, tenir el permís de conduir caducat i, a més, trencar el confinament.

 

 

A més, la Policia Local d'Altafulla ha col·laborat a l'hora d'immobilitzar el vehicle. En total, a la localitat de Torredembarra s'han identificat 94 persones i 88 vehicles i s'ha utilitzat el dron adquirit per a fer vigilància costanera.