Detingut un home a la platja de Calafell per tocar-se els genitals i fer fotos a menors

Una mare va donar el crit d'alerta a la Policia Local
La Policia Local de Calafell va detenir l'home | Aj. Calafell

La Policia Local de Calafell ha detingut, aquest passat cap de setmana, un home per un delicte d'exhibicionisme davant de menors a la platja de Calafell. Segons avança el 'Diari de Tarragona', una mare que estava a la platja amb les seves filles va detectar que un individu feia fotos a les menors mentre es tocava els genitals.

En adonar-se de la situació, la dona va avisar ràpidament a la Policia Local, que es va desplaçar fins a la platja de Calafell a l'altura de la plaça dels Països Catalans. Un cop allà, els agents van detenir l'home, de 40 anys i veí de Barcelona, per un delicte d'exhibicionisme.

Els agents van parlar amb diverses persones que es trobaven a la platja en el moment dels fets, les quals van corroborar la versió de la mare i van afirmar que l'home s'estava tocant els genitals mentre observava els menors i semblava que hagués fet diverses fotografies als nens de la platja. L'home va passar a disposició dels Mossos d'Esquadra i s'investigarà si va arribar a fer fotografies als menors i si té antecedents per casos similars.

"Doble combo a TGN: Desconfinats abans d'hora i fent el que no toca en un espai protegit" "Nou indignant incident en una platja de TGN que fa presagiar el pitjor per Sant Joan"