Un cotxe de la Policia Local d'Amposta

Detingut un lladre reincident d'Amposta per robar d'un vehicle i forçar la porta d'un supermercat

Agents de la Policia Local van sorprendre l'home intentant forçar la porta d'entrada d'un supermercat

La Policia Local d'Amposta ha detingut  un home, amb nombrosos antecedents  policials per fets similar, com a presumpte autor del robatori  amb força a l'interior d'un vehicle, forçar la porta d'un supermercat  i causar danys. Un agent va observar com l'arrestat intentava obrir la porta d'un establiment a l'avinguda de la Ràpita amb una palanca. Quan va detectar la presència d'una patrulla que arribava al lloc, va deixar caure a terra els objectes que portava i va començar a córrer amb un tornavís de grans dimensions a les mans, segons el relat policial. Els agents el van enxampar després d'haver saltat a l'interior del jardí d'un habitatge, on va accedir saltant un mur i s'hauria resistit a la detenció intentant-los punxar amb el tornavís.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Després de ser reduït  i haver-li retirat el tornavís, els agents van comprovar els objectes que s'havia deixat a terra al moment de començar a córrer: una mordassa  del tipus bec de lloro, una llanterna  i un maletí amb eines. Amb aquests instruments va trencar parcialment el vidre del supermercat, que presentava esquerdes, i la tanca metàl·lica, així com el bastiment del vidre forçat.

El detingut  va reconèixer que havia sostret els objectes d'una furgoneta estacionada al carrer Sebastià Juan Arbó, que tenia la porta posterior oberta, el pany de la porta del conductor forçat i presentava amb l'interior, on també hi havia eines de treball, regirat.

Segons han recordat fonts policials, l'arrestat acumula 47 detencions per fets similars, 43 de les quals entre 2019 i aquest 2020, però mai ha ingressat a la presó. Fins al punt que l'alcalde d'Amposta va arribar a trametre un informe als jutjats d'Amposta fa uns mesos demanant una solució al respecte i les seves activitats són objecte de seguiment gairebé permanent per part dels cossos de seguretat. En aquesta ocasió, passarà a disposició judicial al llarg de les pròximes hores, quan finalitzin les diligències policials.